Veelgestelde Vragen

 

Zijn hier risico’s aan verbonden?

Ik ben geen arts, dus ik vind het belangrijk dat je met eventuele rare gevoelens of symptomen eerst langs je huisarts gaat, zodat die je gezond kan verklaren of je kan helpen met eventuele fysieke oorzaken. Ik kan je immers enkel helpen indien ‘angst’ de oorzaak van het probleem is.

Wanneer ga ik me beter voelen? Tegen wanneer is er resultaat?

Ik kan geen bepaald resultaat garanderen, omdat het resultaat verschilt van persoon tot persoon en van vele factoren afhangt, zoals in hoeverre je je in de site herkende, of je het programma goed opvolgt, of er een klik is etc. Maar algemeen gezien beginnen de meeste mensen zich na 3-4 weken in het programma merkbaar beter te voelen. Dat is het punt waarop ze de angst onder controle krijgen, of dat hij mogelijk reeds weg is (de onnodige angst).

Is dit moeilijk?

Ja, ik wil er echt geen doekjes rond winden. Ik ben er zeker van dat je angstprobleem zich niet op één dag geïnstalleerd heeft, en het zal bijgevolg ook niet op één dag verdwijnen.
Het is een stap voor stap proces waar je, door steeds meer technieken aan te leren, steeds sterker en sterker zal worden tegen negatieve gedachten en angstige gedachten. Maar dat duurt enkele weken omdat je jezelf eigenlijk wat aan het herprogrammeren bent, je bent een conditionering aan het doorbreken.
Bij de meeste mensen die het programma volgen duurt het 3-4 weken voordat er echt een merkbare vooruitgang geboekt werd.
Maar dat is ook het goede nieuws. Zolang je gemotiveerd bent en wil veranderen, kan je veranderen.

Is dit gratis?

Een deel van mijn hulp is gratis, een ander deel is betalend (ik heb zoals iedereen ook rekeningen te betalen natuurlijk ;-) ). De nieuwsbrief, waar ik veel tijd in steek, kost helemaal niets. Daarbij krijg je wekelijks tips in je mailbox. Het audio CD/MP3 programma is wel betalend en gaat nog veel dieper op het onderwerp in dan de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is een ideale manier om vrijblijvend enkele technieken te ontvangen die je dan kan uittesten in je eigen leven.

Andere vragen?

Stuur me dan een mail, ik probeer binnen de 24u te reageren!

 

 

 

 

 


Disclaimer

Deze website geeft geen medisch advies of medische behandeling. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen met je huisarts wanneer je vragen hebt over je gezondheid. Negeer ook nooit de raad van je arts. De tips die je op deze site vindt zijn niet bedoeld om ziektes te genezen. Wat je hier vindt is verder heel bewust ook geen (langdradige) therapie. Wat je hier leest is bedoeld om angst aan te pakken. Weet ook dat angst aanpakken niet makkelijk is en moeite vergt. Maar het is die moeite naar mijn mening zeker waard.

Ik kan spijtig genoeg ook niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Het vergt tijd om je angsten echt te overwinnen. Contacteer me dus om te kijken wat ik wel en niet voor je kan betekenen.

Zijn er risico's? Je kan hier meer informatie over de risico's vinden.