Zijn er Risico's?

Ik ben geen arts, dus vind ik het belangrijk dat je bij fysieke problemen eerst langs je huisarts gaat, zodat die fysieke oorzaken kan uitsluiten.

Er bestaan geen mirakels en mijn hulp is geen wondermiddel. Ik help mensen sinds 2005 en de resultaten zijn bij vele mensen erg goed, maar ik kan geen bepaald resultaat garanderen omdat resultaten verschillen van persoon tot persoon. Maar als je gemotiveerd bent en er echt wat aan wil doen, contacteer me dan zeker om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben gespecialiseerd als ervaringsdeskundige in alles wat met angst, paniekaanvallen, hyperventilatie en bepaalde fobieën (zoals sociale fobie, agorafobie) te maken heeft. Depressies zijn mijn ding niet. Als je last hebt van sombere gedachten of een depressie, dan neem je best contact op met een goede psycholoog die je daarmee kan bijstaan.

Weet ook dat angst overwinnen en dat rare, angstige gevoel overwinnen tijd vergt. We werken hier stap voor stap aan want het is niet de bedoeling om je een ‘snelle oplossing’ te geven waarbij je later hervalt, het is de bedoeling dat je tot een blijvend resultaat komt.

 

 

 

 


Disclaimer

Deze website geeft geen medisch advies of medische behandeling. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen met je huisarts wanneer je vragen hebt over je gezondheid. Negeer ook nooit de raad van je arts. De tips die je op deze site vindt zijn niet bedoeld om ziektes te genezen. Wat je hier vindt is verder heel bewust ook geen (langdradige) therapie. Wat je hier leest is bedoeld om angst aan te pakken. Weet ook dat angst aanpakken niet makkelijk is en moeite vergt. Maar het is die moeite naar mijn mening zeker waard.

Ik kan spijtig genoeg ook niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Het vergt tijd om je angsten echt te overwinnen. Contacteer me dus om te kijken wat ik wel en niet voor je kan betekenen.

Zijn er risico's? Je kan hier meer informatie over de risico's vinden.