Betalende coaching en hulp

 

Als je meer wil dan de nieuwsbrief of de tips op de site, dan kan je overschakelen naar de betalende hulp.

Concreet heb ik een Audio Programma gemaakt dat 15 weken duurt (plus een bonusweek) en dat m'n klanten van thuis uit volgen. Het grote voordeel is dat je volledig op eigen tempo luistert, dat je zoveel kan herhalen als je wil én dat je me kan meenemen. Onlangs herkende één van m'n klanten me nog in de supermarkt, die me vertelde dat hij zopas nog naar het programma aan het luisteren was in de wagen :-)

Week per week krijg je extra tips en technieken om zo stap voor stap je angst aan te pakken.

Dat programma kan je enkel helpen wanneer je gemotiveerd bent en je je in de site herkende. Als je er meer info over wil, dan kan je me contacteren en me kort vertellen welke angsten je hebt, waar je die voelt en wat je eventueel reeds geprobeerd hebt om er van af te komen.

Zo kan ik nagaan of het programma je zou kunnen helpen en dan geef ik je meer info via E-mail.

 

 

 

 


Disclaimer

Deze website geeft geen medisch advies of medische behandeling. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen met je huisarts wanneer je vragen hebt over je gezondheid. Negeer ook nooit de raad van je arts. De tips die je op deze site vindt zijn niet bedoeld om ziektes te genezen. Wat je hier vindt is verder heel bewust ook geen (langdradige) therapie. Wat je hier leest is bedoeld om angst aan te pakken. Weet ook dat angst aanpakken niet makkelijk is en moeite vergt. Maar het is die moeite naar mijn mening zeker waard.

Ik kan spijtig genoeg ook niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Het vergt tijd om je angsten echt te overwinnen. Contacteer me dus om te kijken wat ik wel en niet voor je kan betekenen.

Zijn er risico's? Je kan hier meer informatie over de risico's vinden.