Via deze Gratis Nieuwsbrief ontvang je:

- Tips over hoe je angst kan aanpakken.
- Wat zijn de verschillende oorzaken van angst? (zoals welke ingrediënten verhogen angstige gedachten?)
- Een lijstje van zinnen die je kan gebruiken wanneer je last hebt van angst
- Wat ik allemaal gedaan heb om mijn angst (en angst voor de angst) te overwinnen.
- De technieken die je zal gebruiken zijn door enkele psychologen getest en goedgekeurd

Deze nieuwsbrief kost niets, is volledig vrijblijvend en je kan hem stopzetten wanneer je maar wil.


Privacy Beleid en FAQ

Privacy Beleid

Je E-mail adres wordt nooit aan anderen verkocht of doorgegeven. Wanneer je je inschrijft wordt je E-mail adres veilig opgeslagen bij Drip, de dienst die ik gebruik om de nieuwsbrieven te versturen. Je ontvangt ongeveer 1 mail per week, boordevol informatie en tips. Ik stuur geen reclame door. In élke mail vind je onderaan een linkje om je uit te schrijven. Elke mail wordt door mij zelf verzonden (Geert).

De nieuwsbrief is vrijblijvend en kost niets

De nieuwsbrief is vollédig vrijblijvend en kost niets. Door je op de nieuwsbrief in te schrijven ga je op geen enkele manier een engagement aan. De nieuwsbrief kost niets en dat zal altijd zo blijven. Ik heb ook betalende diensten, maar die kan je niet per ongeluk bestellen. De reden waarom ik de nieuwsbrief verstuur is 1. om zoveel mogelijk mensen te helpen en 2. zodat je voor jezelf kan nagaan of je wat aan mij hebt. En indien dat zo is dan kan je later altijd beslissen om mijn betalende hulp in te schakelen.

Als je meer info wil over die betalende diensten wil, mijn coaching, dan kan je me hier contacteren.

Wat als ik me later wil uitschrijven?

Geen probleem. Elke nieuwsbrief bevat een linkje onderaan, als je daar op klikt dan ben je meteen uitgeschreven. Da's een zogenaamde "one click unsubscribe". Je kan ook gewoon op een nieuwsbrief antwoorden en mij vragen om je uit te schrijven, dan doe ik het voor jou.

 

 

 


Disclaimer

Deze website geeft geen medisch advies of medische behandeling. Het is belangrijk om eerst contact op te nemen met je huisarts wanneer je vragen hebt over je gezondheid. Negeer ook nooit de raad van je arts. De tips die je op deze site vindt zijn niet bedoeld om ziektes te genezen. Wat je hier vindt is verder heel bewust ook geen (langdradige) therapie. Wat je hier leest is bedoeld om angst aan te pakken. Weet ook dat angst aanpakken niet makkelijk is en moeite vergt. Maar het is die moeite naar mijn mening zeker waard.

Ik kan spijtig genoeg ook niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Het vergt tijd om je angsten echt te overwinnen. Contacteer me dus om te kijken wat ik wel en niet voor je kan betekenen.

Zijn er risico's? Je kan hier meer informatie over de risico's vinden.